Buscador per paraules clau
07 gener 2019

El Consell Comarcal obre la convocatòria de licitació del servei de bar a Mercavallès

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat el procés per adjudicar mitjançant concessió administrativa els serveis de restauració ubicats a l’interior del recinte del mercat comarcal Mercavallès. En concret, l’espai de bar i un altre de servei d’àpats. Aquests espais es gestionaran en règim de concessió administrativa i donaran servei als paradistes i clients de l’equipament comarcal, a més de totes les persones de l’entorn que hi vulguin acudir. El termini de presentació d’ofertes és del 14 de desembre fins al 30 de gener de 2019.

El mercat comarcal de fruites i verdures, Mercavallès, és en un punt neuràlgic de la comarca, a la carretera N-150, km.14’5, entre Sabadell i Terrassa, al costat de la C-58, la Central dels Mossos d’Esquadra a Catalunya, el Consell Comarcal i molt proper a l’Hospital de Terrassa. Els serveis de restauració no són un servei exclusiu del mercat sinó que estan obert al públic en general, en els horaris d’obertura del mercat.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental cedeix en ús a l’adjudicatari un espai a la planta baixa dins de Mercavallès. L’espai disposa de tres zones físiques diferenciades: un espai interior de 29,50 m2, una zona on s’ubiquen actualment les màquines de vending de 8,80 m2 i la terrassa exterior de 19,40 m2.

Amb l’objectiu d’oferir un servei basat en la qualitat, el Consell Comarcal incorpora com a condició especial d’execució del contracte l’obligació del contractista d’utilitzar un percentatge mínim de productes de producció ecològica durant la totalitat d’execució del contracte, ja que una millora en la qualitat dels productes i especialment, les repercussions ambientals en la producció d’aliments tenen una incidència directa en la millora de la salut pública.

L’adjudicació es realitzarà utilitzant diversos criteris que serviran de base a la millor relació qualitat-preu. Els criteris per l’adjudicació seran els següents:

–         La qualitat es valorarà tenint en compte la memòria descriptiva i el projecte comercial de la gestió del servei, fins a 10 punts.

–         El preu es valorarà per la millora en el cànon, fins a 20 punts: per la memòria descriptiva i pel projecte comercial de la gestió del servei (fins a 10 punts) i per l’oferta econòmica (fins a 20 punts).

El pressupost base de la licitació és de 52.476,60€, resultant de sumar el cànon mínim i la taxa a abonar al Consell Comarcal pels 36 mesos de durada del contracte, més l’import mínim de les millores a realitzar per part del licitador.

El termini pel qual s’adjudica la concessió és de tres anys i començarà a comptar des de la data de posada a disposició de les instal·lacions, considerant-se com a tal data la signatura del contracte, que s’ha de fer en el termini de 10 dies hàbils a comptar de l’endemà de la notificació de l’adjudicació. La vigència del contracte es podrà prorrogar fins a la data màxima del 14 de maig de 2022, data de la finalització de les concessions del mercat.

Les proposicions es presentaran mitjançant l’eina Sobre Digital, integrada en la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de Catalunya.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail