Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci de Turisme del Vallès Occidental organitza la 2ª jornada professional per impulsar el turisme esportiu a la comarca

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental organitza la 2ª jornada professional per impulsar el turisme esportiu a la comarca

13/12/2018

El Turisme Esportiu viu un moment de professionalització al Vallès Occidental

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental i el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitzen el proper dimecres 19 de desembre, de 9 hores a 16 hores, a l’Atlètic Terrassa Hockey Club la 2a Jornada Professional de Turisme Esportiu Vallès Occidental.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb la presentació de la jornada per part d'un representant del Consell Comarcal i amb el repàs per part del CEO d’Eral Grup, Francesc Camps, de la fase en què es troba el projecte i què es vol aconseguir. Després d’aquesta breu introducció es donarà pas a la ponència del Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport i Doctor en Turisme, Dret i Empresa i membre del Grup de Recerca Organizational Networks and Innovation in Tourism (ONIT) de la UdG , Dr. Josep Oriol, “Turisme i Esport: Oportunitats i reptes pels clubs esportius”. A continuació, es portarà a terme la presentació de “Turisme esportiu des de la perspectiva pública” a càrrec de la directora de la consultora Extrem Team, especialitzada en turisme esportiu, Agnès Güell. El director d’Evenia Travel Services, Tomàs Fresquet, tancarà les ponències amb “Comercialització en turisme esportiu”. Per últim, es farà un taller pràctic i networking per concloure la 2a Jornada Professional de Turisme Esportiu.

Aquesta jornada forma part del projecte de desenvolupament del turisme esportiu a la comarca, el qual té com a objectiu posicionar el Vallès Occidental com a destinació de referència en estades de turisme esportiu.

Els professionals del sector turístic que vulguin participar s’han d’inscriure prèviament. Pots inscriure’t a la II Jornada de turisme esportiu al següent enllaç.

Turisme esportiu al Vallès Occidental

Durant l’any 2018 el Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha desenvolupat un projecte per a conèixer amb profunditat el sector del Turisme Esportiu, que viu actualment un moment de creixement. La voluntat d’aquest projecte és assentar les bases per tal que la comarca esdevingui un territori referent en estades de turisme esportiu.

L’oportunitat que pot representar el Turisme Esportiu per al Vallès Occidental s’explica per diferents raons. Per una banda, per la situació geogràfica de la comarca, molt a prop de Barcelona, una de les ciutats amb més volum de turisme del món, el clima mediterrani i la bona xarxa de comunicacions existent. D’una altra banda, els equipaments esportius d’alt nivell de què disposa el territori, l’existència de clubs de diverses disciplines que participen a les principals competicions professionals i la visibilitat que atorguen al Vallès els esportistes de renom.

Arxivat a: General
II Jornada Professional de Turisme Esportiu

Arxius adjunts