Portada > Actualitat > Notícies > Mercavallès engega un nou sorteig nadalenc per incentivar les compres de comerciants i restauradors

Mercavallès engega un nou sorteig nadalenc per incentivar les compres de comerciants i restauradors

28/11/2018

Per tercer any consecutiu, el mercat comarcal Mercavallès posa en marxa una promoció comercial coincidint amb la campanya de Nadal, moment àlgid de compres per part dels majoristes clients de Mercavallès. Una de les actuacions dissenyades és la celebració d’un sorteig dirigit a compradors i compradores del mercat comarcal. El sorteig començarà aquest dilluns 3 de desembre fins al 14 de desembre, amb ambdós inclosos.

A través del sorteig de Nadal es vol incentivar les vendes durant aquest període així com fomentar que els clients i clientes estiguin registrats amb el carnet de client de Mercavallès. Una de les condicions per poder participar al sorteig és tenir el carnet de client del mercat. Aquest es pot tramitar fins el 10 de desembre. Fins el dia 14 de desembre els diferents majoristes repartiran butlletes de participació al concurs als clients i clientes que hi comprin. Aquestes s’hauran de dipositar en una urna que s’ha instal·lat a la part central de la nau del mercat. El sorteig es farà el dimarts 18 de desembre a les 11:30 hores i els premis es lliuraran el dijous 20 de desembre a les 12 hores del migdia en un acte públic.

Els premis del sorteig tenen relació amb l’oferta gastronòmica i turística de la comarca per tal que, a la vegada, es promocioni i es posi en valor el Vallès Occidental i els seus productes. El primer premi és una estada a la Masia Casajoana de Rellinars, un sopar amb productes de la terra i una ruta a cavall per a dues persones. El segon premi és un àpat a la Taverna del Ciri de Terrassa per a dues persones. El tercer, quart i cinquè premi és un lot de vins del Vallès Occidental per aquestes festes.

Les bases es poden consultar a l'adjunt.

 

Arxivat a: General
Cartell del sorteig nadalenc de Mercavallès 2018

Arxius adjunts