Portada > Actualitat > Notícies > El projecte Recooperem: cuina per compartir, reconegut als premis PAAS 2018

El projecte Recooperem: cuina per compartir, reconegut als premis PAAS 2018

27/11/2018

Aquest dilluns el projecte Recooperem, cuina per compartir, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, ha estat reconegut als premis PAAS 2018 a l’àmbit Social, que atorga l’Agència de Salut Pública de Catalunya en reconeixement d'iniciatives de promoció de la salut. El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, ha estat l’encarregat de recollir el guardó.

Els guardons es van donar a conèixer ahir al migdia, en la XI Jornada PAAS, que es va celebrar a l'auditori CaixaForum de Barcelona, i que va reunir professionals vinculats a l'alimentació, la investigació, el món universitari, departament d’economia, i altres àmbits relacionat amb la salut.

El projecte reconegut per la Generalitat de Catalunya, Recooperem, que es duu a terme a més de 30 escoles de la nostra comarca, té per objectiu abastir amb aliments cuinats famílies de la comarca amb necessitats socials concretes, ja sigui per la situació econòmica com per la seva situació de dependència, garantint-los, així, la inclusió social; i per una altra banda, garanteix el màxim aprofitament alimentari, evitant el malbaratament dels aliments.

Premis PAAS 2018

L’enfocament del PAAS és integral i intersectorial. Treballa per un costat la capacitació de les persones i les comunitats per prendre decisions informades sobre la seva salut per l’altre, el desenvolupament d'entorn generadors de salut.

Els premis PAAS tenen com a objectiu identificar, reconèixer i difondre els projectes o iniciatives que millor han contribuït a assolir els objectius del PAAS en els àmbits d’actuació següents: educatiu, sanitari, comunitari, laboral, social  i de recerca. Dels projectes que es presenten als premis PAAS es valoren aspectes com la població a la qual arriba, la metodologia i de l'avaluació, els resultats assolits i el seu impacte social i de perspectiva de gènere, i que tinguin un plantejament innovador i original.

Arxivat a: General
Entrega del premi PAAS 2018 a Recooperem

Arxius adjunts