Portada > Actualitat > Notícies > El personal del Consell Comarcal s’implica en la commemoració del Dia contra la violència masclista amb la lectura conjunta del manifest institucional i un concurs sensibilitzador

El personal del Consell Comarcal s’implica en la commemoració del Dia contra la violència masclista amb la lectura conjunta del manifest institucional i un concurs sensibilitzador

26/11/2018

Aquest matí, les treballadores i treballadors del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’han involucrat activament en la conscienciació contra la violència masclista amb la lectura conjunta del manifest unitari per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

A les 13 hores al vestíbul del Consell Comarcal, una quarantena de treballadors i treballadores han fet la lectura del manifest, al qual s’ha adherit el Ple del Consell Comarcal.

Durant l’acte també s’ha donat a conèixer el guanyador del concurs intern ‘Piula contra la violència masclista’, que té com a objectiu la sensibilització contra la violència masclista, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries, i se li ha fet l’entrega d’un petit obsequi. La guanyadora del concurs és Marina Prados amb la frase: “Sóc lliure fent, vestint, estimant i sempre; si algú pensa aturar els meus peus, aprendré a volar”. També s’han repartit llaços i xapes a totes les persones assistents.

Podeu trobar el manifest en l'arxiu adjunt.

Arxivat a: General
Lectura del manifest unitari pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
Guanyadora del concurs intern "Piula", Marina Prados

Arxius adjunts