Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal impulsa nous tallers sobre estalvi energètic a Viladecavalls

El Consell Comarcal impulsa nous tallers sobre estalvi energètic a Viladecavalls

26/11/2018

El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega el 3 de desembre, de 17 h a 19h, nous tallers sobre estalvi energètic a la Masia Can Turu (al carrer Josep Tarradelles s/n), a Viladecavalls. Els tallers van dirigits a la ciutadania i ofereixen eines pràctiques, recursos i solucions per millorar la gestió energètica a la llar. La iniciativa ha sorgit del grup de treball de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental, que es reuneix periòdicament al Consell Comarcal.

La proposta consta de 2 sessions, a càrrec de la consultora energètica especialitzada en estalvi energètic, Sílvia Invers, en les quals la ciutadania treballa els recursos de subsistència bàsica a l’abast familiar. El primer taller, “Desmuntant les factures energètiques”, se centra en la interpretació de les factures de subministraments energètics i en com reduir la despesa. En el segon, “Podem reduir la despesa energètica a  la nostra llar?”, es fa un seguiment dels canvis de facturació i s’aprofundeix en mesures d’estalvi energètic.

En aquestes sessions es tracten temes com la interpretació de les factures de llum, aigua i gas i la nova facturació del consum elèctric; com es distribueixen les despeses energètiques a la llar i com prioritzar-les, consells i millores en els hàbits d’ús energia, actuacions per reduir la despesa energètica i conèixer què és una auditoria elèctrica i quins aparells de mesura utilitzen per fer-la.

Anteriorment es va realitzar un taller previ, el passat 9 d’octubre. Els municipis de Castellbisbal, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Quirze del Vallès i Sant Llorenç Savall ja han impartit les formacions.

Per assistir, cal fer inscripció prèvia trucant a l’Ajuntament de Viladecavalls: 937.88.71.41.

Arxivat a: General
Cartell Tallers Viladecavalls

Arxius adjunts