Buscador per paraules clau
15 novembre 2018

El Consell Comarcal convoca tres processos selectius per constituir borses de treball de Psicòlegs, Pedagogs i Tècnics superiors especialistes en Dret

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa tres nous processos selectius per constituir tres borses de treball de diversos perfils professionals que permetin un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents. Es tracta d’una borsa de Psicòlegs o Psicòlogues, un borsa de Pedagogs o Pedagogues i una borsa de Tècnics superiors especialistes en Dret. El termini de presentació d’instàncies comença, avui, dia 15 de novembre, i finalitza el proper 4 de desembre de 2018. Podeu consultar les bases específiques al documents adjunts.

Les especialitats de personal a les tres borses de treball són les que s’especifiquen a continuació:

Els aspirants hauran de complir amb les següents condicions generals:

1. Tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea. Igualment podrà ser admès/a qui tingui la condició de cònjuge d’espanyol o de nacional d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents. Igualment, s’estendrà a les persones incloses en l’àmbit d’aplicació dels tractats internacionals celebrats per la Comunitat Europea i ratificats per Espanya, en els que sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors. Les persones estrangeres a les quals es fa referència en els apartats anteriors, així com les persones estrangeres amb residencia legal a Espanya, podran accedir com a personal laboral en igualtat de condicions de qui disposi la nacionalitat espanyola.

2. No haver estat mai separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l’Estat, les Comunitats Autònomes o l’Administració Local i no trobar-se inhabilitat/da per a l’exercici de funcions públiques.

3. No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents.

4. Coneixements suficients de les dues llengües oficials a Catalunya a nivell oral i escrit.

La vigència màxima de la borsa és de 2 anys a comptar des de la seva constitució. Tanmateix, la borsa podrà ser cancel·lada en qualsevol moment quan ja no serveixin per a l’objectiu per al qual es van constituir.

Presentació de sol·licituds

Per presentar les sol·licituds, els aspirants i les aspirants hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base Tercera, i el compromís a prestar el jurament o promesa en la forma establerta per RD 707/1979, de 5 d’abril.

Les sol·licituds han d’anar acompanyades d’un currículum vitae amb el detall de la vida laboral i de formació, fotocòpia del document d’identitat, informe de vida laboral , documentació acreditativa dels mèrits al·legats (títol de formacions i contractes laborals).

Les persones aspirants que tinguin la condició legal de discapacitat, hauran d’adjuntar el certificat de l’equip de valoració que acrediti la condició esmentada i han de fer constar si requereixen alguna adaptació especial per a la realització de la prova.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la Presidència del Consell Comarcal aprovarà la llista provisional de les persones admeses i excloses mitjançant Decret que es publicarà al tauler d’edictes de la Corporació. No es comunicarà personalment. Es concedirà un termini de 10 dies hàbil per a esmes i possibles reclamacions.

El mateix òrgan acceptarà o refusarà les reclamacions formulades. Les al·legacions presentades es resoldran en el termini màxim de 10 dies hàbils següents a la finalització del termini per a la presentació. Transcorregut aquest termini sense que s’hagi dictat resolució, les al·legacions s’entendran desestimades.

Procediment de selecció

El procediment de selecció a les tres borses és el de concurs-oposició. La primera fase és la d’oposició; la segona de concurs.

Un cop finalitzada la qualificació de les persones aspirants, el Tribunal farà pública en el tauler d’Edictes de la Corporació i a la Web del Consell Comarcal la relació d’aprovats/des per ordre de puntuació final. Les persones candidates proposades hauran de presentar en el termini de 20 dies naturals a l’endemà de l’exposició de la llista d’aprovat/des, sense requeriment previ, els documents requerits a les bases.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail