Buscador per paraules clau
15 novembre 2018

El Consell Comarcal activa el Protocol d’emergència del Transport Escolar per possibles afectacions arran de l’episodi de fortes pluges

Davant la situació meteorològica i amb la previsió d’una situació de risc meteorològic per intensitat i acumulació de pluja al llarg del dia d’avui, de 15 de novembre, s’ha constituït la Comissió d’Emergència del Consell Comarcal, formada per la gerència, l’equip de direcció i la responsable de Comunicació. Aquesta Comissió té la missió d’avaluar la situació i valorar les possibles incidències que es puguin donar al serveis que presta el Consell Comarcal, així com també les afectacions que es puguin donar a la seu comarcal i al desenvolupament de la seva tasca diària.

Un del serveis que es podria veure afectat és el Servei de Transport Escolar. Aquest Servei es presta un total de 1.513 alumnes que dona servei a 27 centres educatius ubicats a 12 municipis de la comarca: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

En aquests moments, des dels Serveis d’Educació del Consell Comarcal es fa un seguiment exhaustiu de la situació meteorològica i de l’estat de les carreteres i ja s’han activat les actuacions previstes al “Protocol del Transport Escolar col·lectiu davant situacions d’emergència amb afectacions a la xarxa viària i/o al servei”. Atès que el Centre d’Emergències de Catalunya, CECAT, ja ha activat la fase d’ALERTA del pla INUNCAT, des del Consell Comarcal s’ha emès un comunicat informant tant a les empreses de transport, com els centres educatius i els departaments d’Educació dels ajuntaments. També s’està en contacte amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El Consell Comarcal manté la informació d’afectacions als serveis actualitzada a través de la pàgina web i de les xarxes socials Twitter i FacebookTwitter .

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail