Portada > Actualitat > Notícies > El Vallès Occidental es promociona com a destí turístic al Word Travel Market de Londres

El Vallès Occidental es promociona com a destí turístic al Word Travel Market de Londres

06/11/2018

Aquest dilluns ha arrencat la nova edició de la fira turística World Travel Market (WTM) al centre ExCeL de Londres. Enguany, la comarca del Vallès Occidental té un espai per promocionar-se com a destí turístic a l’estand institucional de Catalunya, on la Diputació de Barcelona participa amb l’oferta turística de la demarcació de Barcelona. La comarca del Vallès Occidental també comparteix espai amb els municipis de Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sitges, Vilanova i la Geltrú.

L’estand de Catalunya ha rebut aquest dilluns la visita de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, del diputat de Turisme Miquel Sàmper i del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez. Per aquesta edició, la Diputació de Barcelona vol posar un especial èmfasi en la promoció de la marca turística internacional Costa Barcelona i en representació dels membres del Cercle de Turisme.

La World Travel Market, que se celebra del 5 al 7 de novembre, és una de les fires internacionals de turisme més importants del món que aplega a Londres a responsables de turisme, hotelers, operadors de viatges i, en general, agents del sector turístic internacional i principalment dels països europeus. Aquest certamen anual és una de les cites de referència del sector, ja que acull aproximadament uns 5.000 estands de 182 països i regions i més de 51.000 participants d’arreu del món.

Arxivat a: General
El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, amb la consellera Àngels Chacon i el diputat Miquel Samper

Arxius adjunts