Portada > Actualitat > Notícies > El Servei de Primera Acollida comarcal posa en marxa un nou curs formatiu sobre el món laboral a Polinyà

El Servei de Primera Acollida comarcal posa en marxa un nou curs formatiu sobre el món laboral a Polinyà

06/11/2018

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal organitza un nou curs de formació per a persones immigrants o retornades a Catalunya, al municipi de Polinyà. La formació “Coneixements sobre el Món Laboral” correspon al Mòdul formatiu B de 15 hores de durada i se centra en els drets i deures de les persones treballadores. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació donaran accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.

Aquest curs s’imparteix des del Servei de Primera Acollida amb la col·laboració de l’Associació Noves Vies i del Servei de Promoció Econòmica i Orientació Laboral de l’Ajuntament de Polinyà. El curs es duu a terme al Centre de Formació d’Adults. 20 persones s’han inscrit en aquesta formació que comença avui i finalitzarà el proper 29 de novembre.

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal el poden sol·licitar les persones estrangeres empadronades als municipis de menys de vint-mil habitants de la comarca. Es dirigeix a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades, i els ofereix informació molt útil que facilita l’arribada al nou lloc de residència.

El servei va adreçat a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Primera Acollida, on se’ls orienta sobre el programa més adequat a les seves necessitats i on poden consultar sobre altres dubtes i consultes.

Arxivat a: General
Cartell del Curs de Formació a Polinyà