Buscador per paraules clau
16 octubre 2018

Jornada: “Noves tendències per a la reindustrialtizació territorial”

El proper 30 d'octubre es celebra la jornada "Noves tendències per a la reindustrialtizació territorial", en el marc del Pacte per la Reindustrialització. L’objectiu de la jornada és exposar i compartir la situació actual del sector i divulgar estudis i informació de referència recentment publicada amb el conjunt d’entitats del Pacte i altres agents i professionals que hi tinguin interès.

Darrera el concepte de reindustrialització emergeixen múltiples i noves dinàmiques socioeconòmiques, territorials i polítiques: economia circular, indústria 4.0, concertació públic-privada, vocacions industrials, qualitat de l’ocupació, espais productius,…

Els darrers temps, sembla retornar l’interès i consciència global de la importància d’aquest sector pel present i futur de l’economia i, en conseqüència, pel benestar i la qualitat de vida de les persones. Tanmateix, l’experiència més recent, ens ha ensenyat amb cruesa com, malgrat la llarga tradició, cal apostar decididament i de forma constant perquè el sector productiu sigui la base del model econòmic.

La sessió comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Rubí, Anna Maria Martínez; el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i a Directora General Indústria de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villaroya.

Tindrà lloc la presentació dels estudis del Pacte Nacional per la Indústria i les ponències següents:

La sessió tindrà lloc al Centre de Serveis a l’Empresa – Ajuntament de Rubí  (Masia de Can Serra – Rubí), 10:45 a 13:30 hores, el proper 30 d’octubre.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail