Buscador per paraules clau
16 octubre 2018

El Consell Comarcal aposta per la recerca en l’àmbit de la Infància amb la contractació d’una Doctoranda que elabora una tesi sobre l’impacte de la intervenció professional en la vida dels infants

Aquesta setmana ha començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental una Doctoranda que elaborarà durant tres anys una tesi doctoral amb el títol: “Trajectòries dels infants i adolescents en entorns de protecció: Una avaluació d’impacte del treball dels Equips d’atenció a la infància i adolescència del Vallès Occidental”. Amb aquesta contractació el Consell fa una especial aposta per la recerca en un àmbit bàsic d’actuació de l’ens comarcal, com són els Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. El projecte de tesi doctoral vol analitzar l’impacte de la feina dels gairebé 25 anys de treball de l’EAIA del Vallès Occidental, creat el 1994.

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Grup de recerca del Programa de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) van signar el 15 de novembre de 2017 un conveni de col•laboració per la contractació d’un Doctorat Industrial per dur a terme el projecte de tesi doctoral. Des de la signatura del conveni fins ara s’ha realitzat el procés de selecció de la persona que realitzarà la tesi. La candidata seleccionada és Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona, i té un Màster en Política Social, Treball i Benestar de la mateixa universitat.

Aquesta acció es suma a les diferents iniciatives que des del Consell Comarcal es realitzen en el marc de la Infància, en l’àmbit de la recerca i el coneixement. De fet, el Vallès Occidental s’ha posicionat els darrers anys com un territori capdavanter en aquest àmbit.  Va ser el primer  territori en comptar amb les Taules Territorials d’infància, al 2006, també en crear els Espais de Reflexió Ètica en infància (ERSS), que han permès formar un grup de reflexió ètica dels Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i la seva col·laboració en projectes pilots en intervenció en infància amb el Grup de Recerca en Intervencions Socioeducatives en la Infància i la Joventut (GRISIJ) de la Universitat de Barcelona.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail