Buscador per paraules clau
27 setembre 2018

Nous tallers d’estalvi energètic a la llar impulsats pel Consell Comarcal

El proper 8 d’octubre es farà la primera sessió d’un nou Taller d’estalvi energètic impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquesta ocasió el Taller es fa a Viladecavalls i consta de dues sessions. La segona tindrà lloc el 3 de desembre. Els tallers van dirigits a la ciutadania i ofereixen eines pràctiques, recursos i solucions per millorar la gestió de la llar, l’administració econòmica i l’autonomia familiar. La iniciativa ha sorgit del grup de treball de projectes de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental.

La proposta consta de dues sessions, en les quals les persones assistents treballen els recursos de subsistència bàsica a l’abast familiar. El primer taller, “Desmuntant les factures energètiques”, es centra en la interpretació de les factures de subministraments energètics i en com reduir la despesa. En el segon, “Podem reduir la despesa energètica a  la nostra llar?”, es fa un seguiment dels canvis de facturació i s’aprofundeix en mesures d’estalvi energètic.

En aquestes sessions es tracten temes com la interpretació de les factures de llum, aigua i gas i la nova facturació del consum elèctric; com es distribueixen les despeses energètiques a la llar i com prioritzar-les; consells i millores en els hàbits d’ús energia; actuacions per reduir la despesa energètica i conèixer què és una auditoria elèctrica i quins aparells de mesura utilitzen per fer-la.

A Viladecavalls el primer taller es fa el 8 d’octubre de 10 a 12 hores, al Centre Cívic Paco Cano i el segon el 3 desembre de 17 a 19 hores, a la Masia Can Turu (Baixos de la Biblioteca municipal). Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia trucant a l’Ajuntament de Viladecavalls.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail