Buscador per paraules clau
19 setembre 2018

Locals disponibles per serveis de restauració al recinte del mercat comarcal Mercavallès

El Consell Comarcal del Vallès Occidental està iniciant el procés per adjudicar mitjançant concessió administrativa els serveis de restauració ubicats a l’interior del recinte del mercat comarcal Mercavallès, en concret, un espai de bar i un altre de servei d’àpats, que actualment està en procés de definició. Aquests espais es gestionaran en règim de concessió administrativa i donaran servei als paradistes i clients de l’equipament comarcal, a més de totes les persones de l’entorn que hi vulguin acudir.

El recinte és en un punt neuràlgic de la comarca, a la carretera N-150, km.14’5, entre Sabadell i Terrassa, al costat de la C-58, la Central dels Mossos d’Esquadra a Catalunya, el Consell Comarcal i molt proper a l’Hospital de Terrassa. Els serveis de restauració no són un servei exclusiu del mercat sinó que estan obert al públic en general, en els horaris d’obertura del mercat.

Un dels espais, destinat al servei de bar es troba situat a la planta baixa i compta amb un petit espai de terrassa. El procés de licitació d’aquest espai es preveu iniciar els propers mesos.

El local del restaurant està ubicat a la primera planta de la instal·lació comarcal. En aquest cas, actualment es troba en període de consulta per tal que les persones, empreses o entitats interessades en aquest espai puguin demanar tota la informació i plantejar idees de negoci. Aquest procés de consulta vol donar a conèixer als i les interessades les possibilitats del local. Qualsevol persona interessada pot accedir al procés de consulta trucant al Consell Comarcal (93 727 35 34),  per tal de concretar una cita o una visita a les instal·lacions) o bé pot trobar tota la informació al Portal de Transparència del Consell Comarcal (Perfil del Contractant www.ccvoc.cat). Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç.

Les persones interessades poden omplir el formulari que trobareu als documents adjunts per tal de participar en el procés de consulta.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail