Buscador per paraules clau
30 juliol 2018

Seleccionats 12 joves per treballar a l’empresa Dover de Barberà del Vallès en el marc del programa Fem Ocupació per a joves

Els 12 joves seleccionats per treballar a l’empresa Dover de Barberà del Vallès en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves d’enguany han començat la formació professionalitzadora d’Ajustatge de matrius impartida per Eurecat aquest mes de juliol. Un cop acabada la formació, formalitzaran el contracte de treball de 6 mesos a partir de l’1 d’octubre. Els joves disposen de la titulació de Cicle Formatiu de Grau Mig en el sector del metall i l’automoció.

En el marc de la formació, han visitat el Centre Tecnològic de Manresa, on es realitza investigació de peces relacionades amb el camp de l’automoció. Durant la visita han pogut conèixer l’atomitzador de metalls, únic a tot l’estat espanyol. Al mes de setembre reprendran la formació professionalitzadora a les mateixes instal·lacions de Dover.

L’oferta s’emmarca en el programa Fem Ocupació per a Joves, que té per objectiu facilitar la inserció laboral dels joves entre 18 i 29 anys de la comarca, i cobrir les necessitats de les empreses del nostre territori. És un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Troqueleria Dover és una empresa del sector de l’automoció ubicada a Barberà del Vallès des del 1979 que es dedica al disseny i la producció de components de l’automòbil. Aquesta empresa ha col·laborat amb el Consell Comarcal en diverses ocasions per tal de formar joves i per cobrir vacants a les seves instal·lacions. El 2016 ja es van cobrir un total de 29 llocs de treball dels quals la meitat passen enguany a llocs de treball indefinit.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail