Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal ofereix als ajuntaments de la comarca acollir de forma permanent l'exposició Tatinutropo

El Consell Comarcal ofereix als ajuntaments de la comarca acollir de forma permanent l'exposició Tatinutropo

30/07/2018

El Consell Comarcal del Vallès Occidental disposa d’un recurs per fomentar la convivència i promoure la reflexió sobre el procés migratori i per a combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat que posa a disposició dels ajuntaments de la comarca. Es tracta de l’exposició «Viatge a Tatinutropo», una valuosa exposició que ha ajudat al llarg dels darrers anys a sensibilitzar la comunitat en general entorn les persones immigrades, posant l’èmfasi en la necessitat de qüestionar prejudicis i estereotips, així com desfer rumors que corren al voltant d’aquestes persones i col·lectius. El Consell vol oferir a un ajuntament de la comarca que la pugui acollir de forma permanent al seu municipi, aconseguint crear així un punt de referència al Vallès Occidental en l’àmbit de la diversitat cultural.

Aquesta exposició pot ser motiu de visites de diferents punts de la comarca així com també de grups de centres educatius. En el moment en que es compti amb un emplaçament, des del Consell Comarcal es podran dinamitzar les visites i incloure-les dins la guia d’activitats educatives que s’ofereix des de l’ens comarcal.  L’exposició compta amb material didàctic complementari on es suggereixen activitats que van adreçades sobretot a l’alumnat de Secundària (ESO, Cicles Formatius i Batxillerat) que hagi visitat l’exposició, per tal de desenvolupar els diferents continguts abordats.

En cas que el vostre municipi estigués interessat en acollir de forma permanent l’exposició, el Consell Comarcal assumiria el cost del transport i el muntatge de la mateixa.

Arxivat a: General, Immigració
Imatge de l'exposició Tatinutropo