Portada > Actualitat > Notícies > 24 persones finalitzen la seva estada de treball i formació al Consell Comarcal i 8 ajuntaments de la comarca

24 persones finalitzen la seva estada de treball i formació al Consell Comarcal i 8 ajuntaments de la comarca

27/07/2018

Aquests divendres s’ha realitzat la jornada de cloenda del Programa Treball i Formació per a les 24 persones que han estat contractades durant sis mesos al Consell Comarcal i a 8 ajuntaments de la comarca. Els participants han fet balanç de la feina feta i han rebut el diploma acreditatiu de la seva participació durant el programa en una de les 3 accions formatives que han finalitzat: Activitats auxiliars de magatzem, Activitats auxiliars de comerç, Activitats administratives en la relació amb el client.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, s’ha trobat amb les persones participants al Programa TIF i els ha agraït la feina realitzada durant aquest mesos. També els ha animat a poder presentar-se a les diferents convocatòries públiques d’ocupació que puguin sorgir els propers mesos per tal de seguir la seva feina a l’administració pública.

Dues d’aquestes persones han treballat directament a la seu del Consell Comarcal, fent tasques de manteniment. La resta han treballat als ajuntaments de Castellbisbal, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Han participat en projectes de manteniment, gestió i millora d’espais, equipaments i recursos locals; millora de l’atenció a les persones i millora dels serveis públics i aprofitament de les tecnologies. 

Fins el mes de gener de 2019, unes altres 28 persones seguiran treballant en el marc d’aquest Programa: 17 al Consell Comarcal i 11 als municipis.

El Programa Treball i formació combina un contracte i formació transversal per l’ocupació que permetrà millorar la formació de les persones contractades, la majoria aturats de llarga durada.  Aquest projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu. L’execució del mateix s’allargarà fins el gener de 2019.

 

Arxivat a: General
Les persones participants al Programa Treball i Formació han celebrat avui la jornada de cloenda
Lliurament de diplomes a les persones participants

Arxius adjunts