Portada > Actualitat > Notícies > El Pacte per la Reindustrialització aborda en una jornada la incorporació de la digitalització, innovació i coneixement en el teixit productiu

El Pacte per la Reindustrialització aborda en una jornada la incorporació de la digitalització, innovació i coneixement en el teixit productiu

13/07/2018

En el marc del Pacte per la Reindustrialtizació, el proper 19 de juliol es celebra la Jornada DIGITALITZACIÓ, INNOVACIÓ I CONEIXEMENT: AVANÇANT CAP A LA INDÚSTRIA 4.0, per abordar el que suposa la incorporació de la digitalització, innovació i coneixement en el teixit productiu així com també donar a conèixer experiències i recursos que han de permetre avançar cap a un nou model de fabricació més innovador i que respongui a nous reptes tecnològics i de competitivitat empresarial a la comarca.

L’activitat innovadora de la comarca presenta un alt grau de diversificació, amb una configuració de centres tecnològics, agents d’innovació, grups i centres de recerca. Davant dels reptes de la digitalització i la generalització de l’economia de les TIC, cobra especial rellevància la suma d’esforços i recursos que afavoreixin la transferència i promoció del coneixement i la innovació entre el conjunt d’agents i amb visió territorial.

Aquesta jornada forma part de les actuacions de la mesura INDÚSTRIA 4.0: CONEIXEMENT I INNOVACIÓ del Pacte per la Reindustrialització del Vallès. Aquesta mesura pretén promoure, des del treball en xarxa i de col·laboració territorial, la progressiva incorporació dels elements que configuren i defineixen la Indústria 4.0 a la nostra comarca. Contempla, un conjunt d'activitats que han de permetre un pas endavant cap a un model de fabricació avançat i innovador que permeti donar resposta a nous reptes tecnològics i de competitivitat empresarial.

La jornada es realitzarà a la Biblioteca Miquel Batllori (Espai Living Lab) del carrer  Pau Muñoz i Castanyer, 3, de Sant Cugat del Vallès.

Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Aquesta sessió està impulsada pels ajuntaments de Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze del Vallès, Eurecat, la UAB i la Generalitat de Catalunya, amb la secretaria tècnica del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el SOC i el Ministerio de Empleo i Segureidad Social.

Arxivat a: General
Nova imatge del Pacte per la reindustrialització

Arxius adjunts