Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les visites institucionals d’una delegació del Grup Impulsor del Pacte per la Reindustrialització amb la visita a la directora general d’indústria

Comencen les visites institucionals d’una delegació del Grup Impulsor del Pacte per la Reindustrialització amb la visita a la directora general d’indústria

28/06/2018

Un cop celebrat el Plenari del Pacte el passat 7 de juny la secretaria tècnica del Pacte juntament amb diferents delegacions del Grup Impulsor, configurat per una representació de totes les entitats, comença les visites institucionals. El seu objectiu és donar a conèixer el Pacte a partir dels diferents acords aprovats recentement, presentar les diferents mesures i actuacions del Pla d’Acció 2018-2019, i cercar vies de cofinançament i cooperació i sinègies entre el Pacte Vallesà i estratègies i programes supracomarcals.

La primera vista tindrà lloc el proper 17 de juliol amb la nova directora d’indústria de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Maria Matilde Vilarroya. Les altres visites planificades són amb la direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Agència de competitivitat de l’empresa (Acció), la delegació territorial d’ensenyament i també amb la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: General
Nova imatge del Pacte per la reindustrialització