Buscador per paraules clau
27 juny 2018

El Consell Comarcal busca empreses que vulguin incorporar persones aturades de la comarca amb una contractació subvencionada econòmicament

En el marc dels programes ocupacionals Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus, el Consell Comarcal fa una crida a empreses del Vallès Occidental que vulguin incorporar persones que actualment estan a l’atur, a través d’una contractació subvencionada econòmicament. En tots els casos el contracte ha de ser de 6 mesos i està vinculat a una formació per al treballador o treballadora, per tal de millorar l’encaix de la persona al seu lloc de treball.

Pel que fa la programa Fem Ocupació per a Joves, es precisa contractar joves d’entre 18 i 29 anys que estiguin inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats, amb un nivell formatiu de Graduat ESO, Batxillerat i/o Cicle Formatiu de Grau Mig. El Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionarà els contractes subscrits en el marc del programa amb una quantia màxima de 4245’6 euros per una durada mínima de 6 mesos,  equivalent al salari mínim interprofessional per la jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial realitzada. El treballador/a realitzarà un curs de formació d’entre 90 i 150 hores que complimenti i/o millori el seu encaix al lloc de feina. L’empresa comptarà amb assessorament al llarg de tot el projecte.

Pel que fa al programa 30 Plus, es precisa contractar persones aturades de 30 anys o més que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats. En aquest cas, el Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionarà els contractes subscrits en el marc del programa amb una quantia màxima de 6368’4 euros, per una durada de 9 mesos, equivalent al salari mínim interprofessional per la jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial realitzada. El treballador/a realitzarà un curs de formació d’entre 60 i 150 hores que complimenti i/o millori el seu encaix al lloc de feina. L’empresa comptarà amb assessorament al llarg de tot el projecte.

Per a més informació les empreses poden contactar amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Els programes Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus tenen el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail