Portada > Actualitat > Notícies > Dotze persones finalitzen el curs de primera acollida a Palau-solità i Plegamans

Dotze persones finalitzen el curs de primera acollida a Palau-solità i Plegamans

27/06/2018

El Servei de primera acollida comarcal ha finalitzat un nou curs al qual han participat 12 persones al municipi de Palau-solità i Plegamans. Es tracte del curs de mòdul C on s’han tractat temes sobre l’organització política i administrativa de l’estat i Catalunya, drets i deures de les persones estrangeres, serveis i recursos, així com el coneixement de la cultura i trets característics de la societat catalana. Al llarg del 2018 es realitzaran més formacions com aquesta a altres municipis de la comarca.

Per a dur a terme aquesta formació s’ha comptat amb la participació de l’entitat Palau Solidari de Palau-solità i Plegamans i l’Associació Noves Vies.  A més,  a la última sessió es va realitzar la presentació del Servei Local de Català de Palau-solità i Plegamans el Consorci per la Normalització Lingüística, amb la finalitat de donar a conèixer aquest servei entre la població nouvinguda, per tal de què després de realitzar el present curs, puguin accedir als cursos de català, que organitza el mateix CPNL a Palau-solità.

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal el poden sol·licitar les persones estrangeres empadronades als municipis de menys de vint-mil habitants de la comarca. Es dirigeix a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades, i els ofereix informació molt útil que facilita l’arribada al nou lloc de residència.

El servei va adreçat a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Primera Acollida, on se’ls orienta sobre el programa més adequat a les seves necessitats i on poden consultar sobre altres dubtes i consultes. S’ha de demanar cita prèvia al telèfon 93.727.35.34.

Per a més informació respecte el Servei de Primera Acollida es poden posar en contacte telefònicament al 93.727.35.34 o bé per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxivat a: General, Immigració
Una de les sessions del curs d'acollida realitzat a Palau-solità i Plegamans aquest mes de juny

Arxius adjunts