Buscador per paraules clau
06 juny 2018

L’Arxiu Comarcal comemmora el Dia Internacional dels Arxius amb una sessió sobre els mots propis del parlar terrassenc

Aquest dissabte, 9 de juny, es commemora el Dia Internacional dels Arxius i l'Arxiu Comarcal i històric de Terrassa ho ha celebrat amb una sessió sobre els mots propis del parlar terrassenc. La sessió celebrada el dimecres a l'Arxiu ha anat a càrrec del director de l'Arxiu Històric de Terrassa, Joan Soler. Es va comptar amb persones que han aportat paraules i dites per incloure en la publicació "Tu com ho dius" i al joc que s'ha realitzat les darreres setmanes a Terrassa. A l'acte hi va assistir el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrasa i conseller comarcal, Amadeu Aguado.

El joc “Tu com ho dius” ha estat impulsat per l’Associació Terrassa Centre, l’Ajuntament de Terrassa i l’Arxiu de Terrassa. A través d’un joc de pistes, grans i petits, poden descobrir paraules i dites pròpies de la  ciutat.

Consisteix amb un joc on el participant ha de relacionar la paraula, la seva imatge i la definició. Aquests tres aspectes estaran en uns plafons ubicats als aparadors dels establiments associats a terrassacentre. És a dir per cada paraula hi ha tres plafons en tres establiments diferents.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail