Portada > Actualitat > Notícies > L'Arxiu Comarcal comemmora el Dia Internacional dels Arxius amb una sessió sobre els mots propis del parlar terrassenc

L'Arxiu Comarcal comemmora el Dia Internacional dels Arxius amb una sessió sobre els mots propis del parlar terrassenc

06/06/2018

Aquest dissabte, 9 de juny, es commemora el Dia Internacional dels Arxius i l'Arxiu Comarcal i històric de Terrassa ho ha celebrat amb una sessió sobre els mots propis del parlar terrassenc. La sessió celebrada el dimecres a l'Arxiu ha anat a càrrec del director de l'Arxiu Històric de Terrassa, Joan Soler. Es va comptar amb persones que han aportat paraules i dites per incloure en la publicació "Tu com ho dius" i al joc que s'ha realitzat les darreres setmanes a Terrassa. A l'acte hi va assistir el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrasa i conseller comarcal, Amadeu Aguado.

El joc "Tu com ho dius" ha estat impulsat per l'Associació Terrassa Centre, l'Ajuntament de Terrassa i l'Arxiu de Terrassa. A través d’un joc de pistes, grans i petits, poden descobrir paraules i dites pròpies de la  ciutat.

Consisteix amb un joc on el participant ha de relacionar la paraula, la seva imatge i la definició. Aquests tres aspectes estaran en uns plafons ubicats als aparadors dels establiments associats a terrassacentre. És a dir per cada paraula hi ha tres plafons en tres establiments diferents.

 

 

Arxivat a: General
Tu com ho dius
Sessió realitzada a l'Arxiu Comarcal aquest dimecres