Buscador per paraules clau
29 maig 2018

El Consell Comarcal i l’empresa del sector del metall DOVER busquen joves per cobrir 12 llocs de treball

El Consell Comarcal i l’empresa del sector del metall i automoció DOVER de Barberà del Vallès, estan portant a terme una sèrie de xerrades informatives als Instituts de la comarca que imparteixen les especialitats formatives d’aquest sector. L’objectiu és donar a conèixer als joves la possibilitat d’incorporar-se a l’empresa per cobrir 12 vacants de feina amb joves que finalitzin aquest any el Cicle Formatiu de Grau Mig.

L’oferta s’emmarca en el programa Fem Ocupació per a Joves, que té per objectiu facilitar la inserció laboral dels joves entre 18 i 29 anys de la comarca, i cobrir les necessitats de les empreses del nostre territori. La data d’incorporació està prevista per l’octubre d’aquest any. Ja s’han realitzat sessions informatives a l’institut dels Salesians de Terrassa i a l’IES Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès.

Troqueleria Dover és una empresa del sector de l’automoció ubicada a Barberà del Vallès des del 1979 que es dedica al disseny i la producció de components de l’automòbil. Aquesta empresa ha col·laborat amb el Consell Comarcal en diverses ocasions per tal de formar joves i per cobrir vacants a les seves instal·lacions. El 2016 ja es van cobrir un total de 29 llocs de treball dels quals la meitat passen enguany a llocs de treball indefinit.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail