Portada > Actualitat > Notícies > Mocions aprovades al Ple comarcal del mes de maig

Mocions aprovades al Ple comarcal del mes de maig

17/05/2018

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat avui dues mocions que ha remès a l'entitat el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. D'una banda, la Moció de suport i per la protecció dels defensors dels drets humans a Colòmbia i, de l'altra, una moció dels Governs locals de Catalunya en suport a Proactiva Open Arms. El Ple també ha expressat la condemna envers les massacres de l'exèrcit israelià contra la població desarmada a Gaza i ha expressat el suport a la comunitat educativa de IES Palau de Sant Andreu de la Barca.

La Moció de suport i per la protecció dels defensors dels drets humans a Colòmbia s'ha aprovat per unanimitat. 

La moció dels Governs locals de Catalunya en suport a Proactiva Open Arms també s'ha aprovat per unanimitat.

D'altra banda, la condemna envers les massacres de l'exèrcit israelià contra la població desarmada a Gaza i el suport a la comunitat educativa de IES Palau de Sant Andreu de la Barca ha comptat amb el vot afirmatiu dels grups comarcals del PSC, PdeCat, ERC, Entesa i les CAV-CUP. Hi han votat en contra els grups del PP i Ciutadans. 

Podeu trobar les mocions aprovades en els documents adjunts.

Arxivat a: General
Sessió del Ple del Consell Comarcal del 17 de maig del 2018

Arxius adjunts