Buscador per paraules clau
17 maig 2018

El Consell Comarcal se suma a les reivindicacions del Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Avui, dia 17 de maig, es commemora el Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia com a mostra de rebuig a qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual o identitat de gènere. El Consell Comarcal del Vallès Occidental dóna suport a les reivindicacions i manifesta el seu compromís en la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBI.

El Consell Comarcal se suma a aquest dia commemoratiu arran de l’aprovació d’un acord pres al Ple del maig de 2017. L’ens ha penjat la bandera LGTBI a la façana de l’edifici comarcal i manifesta el seu compromís de desplegar i fer complir la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transexuals i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia al Vallès Occidental.

El Dia Internacional contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia es commemora el 17 de maig arran de l’eliminació, el 1990, de l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail