Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal se suma a les reivindicacions del Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

El Consell Comarcal se suma a les reivindicacions del Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

17/05/2018

Avui, dia 17 de maig, es commemora el Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia com a mostra de rebuig a qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual o identitat de gènere. El Consell Comarcal del Vallès Occidental dóna suport a les reivindicacions i manifesta el seu compromís en la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBI.

El Consell Comarcal se suma a aquest dia commemoratiu arran de l’aprovació d’un acord pres al Ple del maig de 2017. L’ens ha penjat la bandera LGTBI a la façana de l’edifici comarcal i manifesta el seu compromís de desplegar i fer complir la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transexuals i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia al Vallès Occidental.

El Dia Internacional contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia es commemora el 17 de maig arran de l’eliminació, el 1990, de l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Arxivat a: General
La bandera LGTBI oneja a la façana del Consell Comarcal.