Portada > Actualitat > Notícies > El Servei de Primera Acollida organitza una xerrada a Palau-solità i Plegamans per donar a conèixer els recursos que ofereix

El Servei de Primera Acollida organitza una xerrada a Palau-solità i Plegamans per donar a conèixer els recursos que ofereix

15/05/2018

En la sessió es donarà a conèixer el servei que s’ofereix en matèria de primera acollida des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, com l’assessorament o cursos de formació per a persones nouvingudes. A més, es proporcionarà informació sobre els principals àmbits de la Llei d’estrangeria. Aquesta xerrada s’emmarca en el Servei de Primera Acollida comarcal per a persones estrangeres en col•laboració amb l’associació Noves Vies.

La xerrada tindrà lloc el proper dijous 24 de maig a les 10 hores, a l’auditori de la Masia de Can Cortès de Palau-solità i Plegamans (C/ Camí Reial, 56). Per assistir, és necessari fer inscripció prèvia trucant al 93 727 35 34 (ext. 469) o per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Aquesta sessió s’emmarca en el Servei de Primera Acollida comarcal, que pretén dotar d’autonomia a les persones nouvingudes per tal de facilitar la seva incorporació a la societat d’acollida. El servei ofereix accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones que ho sol·licitin. Inclou l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya.

Poden sol·licitar el servei les persones estrangeres empadronades als municipis de menys de vint-mil habitants de la comarca. Es dirigeix a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades, i els ofereix informació molt útil que facilita l’arribada al nou lloc de residència.

Arxivat a: General, Immigració
Cartell xerrada Servei de Primera Acollida

Arxius adjunts