Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia un nou curs formatiu per a persones estrangeres sobre coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic a Sentmenat

S’inicia un nou curs formatiu per a persones estrangeres sobre coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic a Sentmenat

18/04/2018

La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” correspon al Mòdul formatiu C de 15 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La inauguració del curs va tenir lloc ahir a la tarda a càrrec de l’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, i la consellera de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal, Montserrat Rueda.

El curs es va iniciar ahir a la tarda i es portarà a terme fins el dia 27 d’abril, de dimarts a divendres a l’Escola d’Adults de Sentmenat. Aquest curs s’imparteix des del Servei de Primera Acollida amb la col·laboració de l’Associació Noves Vies. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació dóna accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal el poden sol·licitar les persones estrangeres empadronades als municipis de menys de vint-mil habitants de la comarca. Es dirigeix a les persones estrangeres immigrades, les so·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades, i els ofereix informació molt útil que facilita l’arribada al nou lloc de residència.

Arxivat a: General, Immigració
Núria Colomé i Montserrat Rueda inaugurant el curs a Sentmenat.

Arxius adjunts