Portada > Actualitat > Notícies > El Servei de Traducció i Interpretació comarcal busca professionals amb domini de llengües minoritàries per ampliar la seva borsa

El Servei de Traducció i Interpretació comarcal busca professionals amb domini de llengües minoritàries per ampliar la seva borsa

12/04/2018

Les llengües que es requereixen actualment per necessitats del servei són l’àrab oriental (sirià), tamazight (berber), panjabi, urdú, xinès (mandarí), kurd, romanès, hindi i tamil.

El Servei de Traducció i Interpretació del Consell Comarcal busca facilitar l’acollida de les persones nouvingudes a la comarca que desconeixen les llengües vehiculars. L’objectiu és afavorir la comunicació entre els professionals municipals de diferents àmbits i les persones nouvingudes, a través d’un suport lingüístic oral i escrit. Actualment el servei ofereix 35 llengües.

Les persones interessades en formar part d’aquesta borsa de traductors i d’intèrprets poden enviar un correu a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Es pot accedir al Servei de Traducció i Interpretació comarcal en aquest enllaç.

Arxivat a: General
El SeTi busca ampliar la seva borsa d'intèrprets i traductors.