Portada > Actualitat > Notícies > Avanç de les dades de l'atur del mes de març al Vallès Occidental

Avanç de les dades de l'atur del mes de març al Vallès Occidental

05/04/2018

La comarca registra 52.229 persones aturades el mes de març, 354 aturats menys que el mes de febrer, i la taxa d’atur registral se situa en un 11,9%. Interanualment, l’atur cau un 8,2%. L’atur cau en catorze dels vint-i-tres municipis respecte el mes de febrer. Interanualment, la xifra de desocupats cau en la pràctica totalitat dels municipis de la comarca.

Catalunya registra 411.161 aturats i la taxa d’atur registral estimada se situa en el 11,6%, amb6.720 aturats menys respecte el mes de febrer.En breu s’enviarà i es publicarà l’Infoatur del mes de març de la comarca del Vallès Occidental a la nostra pàgina web, amb la informació detallada sobre la situació de la comarca i els seus municipis en relació a l’atur registrat.

Arxivat a: General
Observatori Comarcal

Arxius adjunts