Buscador per paraules clau
23 març 2018

El Consell Comarcal commemora aquest any el 30è aniversari de la seva constitució i organitza un acte institucional el proper 17 d’abril que vol ser un punt de trobada del món local vallesà

Aquest 2018 el Consell Comarcal del Vallès Occidental commemora el 30è aniversari de la seva constitució. Des de l’ens comarcal s’estan organitzant diverses activitats que es portaran a terme al llarg d’aquest any, i que s’inauguraran amb un acte institucional el dia 17 d’abril. L’acte vol ser un homenatge a les persones que van fer possible la creació del Consell, així com posar en valor la feina realitzada des de la institució durant aquestes tres dècades. Per això es vol comptar amb totes les persones que al llarg d'aquestes tres dècades han format part del Consell, ja sigui com a consellers i conselleres comarcals, càrrecs electes dels ajuntaments, personal de casa, entitats i associacions de la comarca, etc.

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’estan organitzant diferents activitats commemoratives que es portaran a terme durant aquest any. El tret de sortida serà un acte institucional que tindrà lloc a la seu comarcal el dia 17 d’abril a les 18 hores. Aquest acte vol ser  un retrobament de totes les persones que han format part d’aquest Consell i dels ajuntaments vallesans al llarg dels darrers 30 anys. Aquesta trobada també vol ser un homenatge a aquells qui van fer possible la creació del Consell, i una manera de posar en valor la feina realitzada des de la institució comarcal.

El dia 9 de març de 1988 es va celebrar al Teatre Municipal de la Faràndula de Sabadell l’acte de constitució del Consell Comarcal però, no va ser fins al dia 8 d’abril de 1988 on s’aprovà l’acte de la sessió de la Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la celebració del primer Ple del Consell amb la ferma voluntat de complir la llei 6/1987 de l’Organització Comarcal de Catalunya, modernitzar l’administració local i potenciar la capacitat de gestió dels municipis.

El 17 d’abril també s’inaugurarà una exposició que quedarà instal.lada a la seu comarcal i que farà un repàs a la història del Consell, des de la seva creació fins l’actualitat.

En el següent enllaçpodeu trobar el llibret que s’ha editat en motiu de la commemoració dels 30 anys, així com un recorregut per la història de la institució.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail