Portada > Actualitat > Notícies > La Mesa de la formació es reuneix per valorar els resultats de la diagnosi i començar a configurar el nou Pla de treball

La Mesa de la formació es reuneix per valorar els resultats de la diagnosi i començar a configurar el nou Pla de treball

26/03/2018

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, i els responsables polítics dels tres consells locals de la formació existents a la comarca, es van reunir el passat dimecres 21 de març per valorar quin rol ha de desenvolupar la Mesa de la formació pel treball del Vallès Occidental els propers dos anys i quines actuacions comunes i més importants cal impulsar conjuntament.

Prèvia a aquesta reunió, el passat 14 de febrer va tenir lloc una trobada en que la Fundació Eurecat, que ha prestat els serveis d’assistència tècnica, va presentar els resultats més destacats de la Diagnosi que s’ha realitzat des de l’any 2017 en les famílies de formació professional d’“Energia i Aigua” i “Química: transformació de plàstics”, així com en el tema transversal sobre “Connexió entre població activa, centres de formació i empreses”.

Els resultats i propostes presentats a la trobada parteixen de l’anàlisi quantitativa però, sobretot, del treball qualitatiu, amb informació provinent d’entrevistes amb persones expertes, tallers monogràfics i enquestes a l’alumnat. Actualment, s’ha obert un període d’elaboració de consideracions i esmenes dels resultats i continguts per a les entitats de la Mesa.

La Mesa de la Formació pel treball del Vallès Occidental és un instrument configurat pels consells locals de la formació, ajuntaments, agents socials i la Generalitat de Catalunya, amb la participació del Departament d’Ensenyament i de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General
Reunió de la Mesa de la formació a la seu del Consell Comarcal.