Portada > Actualitat > Notícies > Programa “Fem Ocupació per a Joves”: oferta de feina a Barberà del Vallès per a 10 joves vinculada al sector del metall

Programa “Fem Ocupació per a Joves”: oferta de feina a Barberà del Vallès per a 10 joves vinculada al sector del metall

08/03/2018

En el marc del programa “Fem Ocupació per a Joves” del Consell Comarcal del Vallès Occidental, una empresa del sector del metall ubicada a Barberà del Vallès ofereix feina a 10 joves per treballar com a operaris en la secció d’ajust i premses i operaris de mecànica.

El contracte està vinculat a una formació prèvia professionalitzadora de 150 hores durant els mesos de juny i juliol. S’ofereix un contracte de 6 mesos fins a 2 anys, amb incorporació al setembre de 2018. L’horari de feina serà de matí, tarda o nit en torns no rotatius i jornada complerta. El perfil dels candidats és el següent:

-  Joves entre 18 i 29 anys.

-  CFGM relacionat amb el metall: electromecànica de vehicles, soldadura, fabricació mecànica, xapa i pintura i caldereria.

-  Carnet de conduir i vehicle.

Les persones interessades podeu enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant a l’assumpte: OFERTA OPERARI METALL.

Arxivat a: General
Fem Ocupació per a Joves