Portada > Actualitat > Notícies > Serveis mínims i essecials davant la convocatòria de vaga del 8 de març.

Serveis mínims i essecials davant la convocatòria de vaga del 8 de març.

07/03/2018

Davant la convocatòria de vaga del 8 de març el Consell Comarcal ha decretat els serveis mínims per la institució. Així mateix es garantiex el Servei de Transport Escolar que és considerat Servei Essencial, excepte per l'alumnat matriculat als instituts d'ensenyament secundari. L'Oficina d'Atenció Ciutadana restarà oberta de les 8 a les 15:10 hores.

Davant la convocatòria de vaga del 8 de març el Consell Comarcal ha decretat els serveis mínims per la institució. Així mateix es garantiex el Servei de Transport Escolar que és considerat Servei Escencial per l'Ordre TSF/24/2018 d'1 de març. 

L'odre no estableix com a servei escencial el transport escolar adreçat a l'alumnat de Secundària obligatòria. És a dir, alumnat matriculat als instituts d'ensenyament secundari. 

L’horari del Registre General d’entrades i sortides i de l’OAC així com de la jornada laboral de les persones adscrites a aquest servei, ha quedat establert entre les 8 i les 15:10 hores durant el dia de 8 de març de 2018.

Arxivat a: General