Buscador per paraules clau
20 febrer 2018

Quinze dones desocupades participaran en un projecte innovador en el sector tèxtil

En el programa participaran 15 dones desocupades amb dificultats d’accés al mercat de treball. Es tracta d’experiències pilot d’innovació i sostenibilitat per l’ocupació en la industria tèxtil amb perspectiva de gènere i contempla diferents actuacions d’innovació en l’ocupació i en el teixit productiu del territori. Es dirigeix d’una banda a empreses del sector tèxtil, i de l’altra a dones en procés de recerca de feina. Ja ha començat la fase de selecció dels participants del projecte, que compta amb una subvenció de 71.174€ i el cofinançament de la Diputació.

El programa d’Innovadors i Experimentals es dirigeix a dones desocupades en procés de recerca de feina, interessades en treballar en el sector de la indústria tèxtil i amb especials dificultats d’accés i permanència en el mercat de treball. En especial, dones majors de 45 anys, amb baixa qualificació professional o víctimes de violència de gènere.

Pel que fa les industries, treballa amb empreses industrials del sector tèxtil del la comarca del Vallès Occidental interessades en la innovació i la sostenibilitat. El programa vol afavorir la innovació del sector incorporant elements com la industria 4.0, la digitalització o la industria sostenible.

També es busca la col·laboració amb entitats del tercer sector, especialment les que treballen amb dones amb el perfil del programa, interessades en treballar per facilitar oportunitats laborals a les dones.

Per realitzar les sol·licituds s’ha d’enviar un mail a rodriguezrn@ccvoc.cat o trucar al telèfon 93 727 35 34 – Ext. 324. Les persones interessades cal que adjuntin el seu currículum i les observacions que considerin oportunes. En el cas de les empreses i entitats, són necessàries les dades bàsiques: nom, activitat, persona de contacte, telèfon i mail.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail