Buscador per paraules clau
19 febrer 2018

Més del 70% dels joves participants en els Programes Integrals 2016 han trobat una feina

Un total de 125 joves han participat en el programa, i d’aquests, 88 han trobat una feina. Recentment s’ha celebrat un acte de cloenda a la Torre d’En Gorgs de Barberà del Vallès, que ha comptat amb l’assistència de la regidora d’Economia Social i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Sandra Ramos, i de la cap de Servei d’Ocupació de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local del Consell Comarcal.

Pel que fa els resultats del projecte, 88 joves han accedit a una feina (70,4%) i d’aquests, 42 han obtingut un contracte de 6 mesos o més (33,6%). En la vessant formativa, 21 joves (16,8%) han retornat al sistema educatiu. Durant el desenvolupament del programa, 43 joves han accedit a mòduls de formació a mida i 15 joves a formacions que els han permès accedir a certificats de professionalitat. D’altra banda, s’han realitzat 26 accions en col·laboració amb altres agents del territori i 21 visites a empreses.

Els Programes Integrals es desenvolupen des del Consell Comarcal en el marc dels programes de Garantia Juvenil, i estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Des de l’organització comarcal, aquest projecte s’ha desenvolupat en coordinació amb l’associació Educació per l’Acció Crítica (EDPAC) i els ajuntaments de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell i Terrassa.

Durant l’acte de cloenda, vuit joves beneficiaris han explicat el seu pas pel programa, detallant les accions que han realitzat, les millores assolides i la seva valoració personal. També s’ha visionat un recull d’imatges de les accions desenvolupades amb el jovent, com visites a empreses, pràctiques no laborals i accions d’enfortiment del paper social i vinculació al territori. L’acte ha comptat amb el patrocini de Mercavallès, que ha col·laborat amb un racó d’aliments saludables.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail