Portada > Actualitat > Notícies > 125 joves finalitzen les activitats d’orientació laboral i educativa en el marc dels Programes Integrals 2016

125 joves finalitzen les activitats d’orientació laboral i educativa en el marc dels Programes Integrals 2016

14/02/2018

La cloenda del programa tindrà lloc demà a la tarda en un acte celebrat a Barberà del Vallès. Aquest és un programa d’orientació i acompanyament a la inserció laboral i el retorn al sistema educatiu adreçat a joves menors de 30 anys. Es desenvolupa des del Consell Comarcal en col•laboració amb altres entitats i ajuntaments de la comarca. Una part del col•lectiu jove beneficiari ha realitzat accions formatives.

El programa es desenvolupa des del Consell Comarcal en el marc dels programes de Garantia Juvenil, i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Des de l’organització comarcal, aquest projecte s’ha desenvolupat en coordinació amb l’associació Educació per l’Acció Crítica (EDPAC) i els ajuntaments de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell i Terrassa.

L’acte de cloenda tindrà lloc demà dijous a les 18h de la tarda, a la Torre d’en Gorgs de Barberà del Vallès (C/ Torre d’en Gorgs, 40). La presentació de l’acte la farà la Regidora d’Economia Social i Ocupació, Sandra Ramos i hi assistirà també una representant del CCVOC.

Dins el marc del programa, més d’una vintena de joves han participat en unes colònies celebrades els dies 6 i 7 de febrer a la casa de colònies La Granja, situada a Santa Maria de Palautordera. Han estat subvencionades pel propi programa, i hi han assistit joves provinents dels municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Ripollet i Terrassa.

L’objectiu d’aquesta sortida és que els nois i noies desenvolupin competències emocionals mitjançant activitats vivencials treballant i entrenant habilitats personals. Això els permet adquirir un millor coneixement de l’univers emocional i la capacitat de gestionar-lo de manera positiva. Durant l’estada, el jovent va realitzar lideratge amb cavalls i trekking nocturn entre altres activitats.

Arxivat a: General
Joves i professors durant les colònies realitzades aquest mes de febrer.

Arxius adjunts