Portada > Actualitat > Notícies > Mercavallès obre la convocatòria per sol•licitar la llicència d’ocupació temporal de 8 parades al mercat

Mercavallès obre la convocatòria per sol•licitar la llicència d’ocupació temporal de 8 parades al mercat

12/01/2018

El mercat comarcal disposa de vuit parades disponibles per a la venda a l’engròs de fruites, verdures i altres productes complementaris dins de la nau de Mercavallès. La convocatòria ja s’ha obert, i es tracta de llicències d’ocupació temporal amb una durada màxima de 4 anys i no més enllà del 31 de març de 2022. Les parades disponibles són les següents: 1, 24, 30, 31, 32, 33/2, 34 i 41.

Les persones interessades poden presentar les seves proposicions al Registre del Consell Comarcal del Vallès Occidental, situat a la Ctra. N-150, Km. 15 al municipi de Terrassa. També es pot realitzar el tràmit mitjançant el servei Seu Electrònica del Consell Comarcal. El període de presentació de sol·licituds és del 9 de gener de 2018 fins el 19 de febrer de 2018, ambdós inclosos.

Per a realitzar qualsevol consulta, podeu adreçar-vos als serveis tècnics de Mercavallès, al telèfon 937 457 450 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les bases i la convocatòria de les llicències es poden consultar en aquest enllaç.

Arxivat a: General
Interior del mercat comarcal.