Portada > Actualitat > Notícies > Participants del programa de Garantia Juvenil visiten les instal•lacions de Canal Terrassa i Ràdio Sabadell per conèixer el model d’empresa i l’entorn productiu

Participants del programa de Garantia Juvenil visiten les instal•lacions de Canal Terrassa i Ràdio Sabadell per conèixer el model d’empresa i l’entorn productiu

28/12/2017

Durant el mes de desembre diferents joves vinculats als programa Singulars i al Programa Joves per l’Ocupació, han fet visites a empreses per tal de conèixer l’entorn productiu. En l’àmbit de la comunicació, s’han realitzat dues visites a mitjans de comunicació públics de referència de la comarca, Canal Terrassa i Ràdio Sabadell.

Els dos programes per a joves es realitzen des del Consell Comarcal dins el marc dels programes de la Garantia Juvenil i estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals  i Joves per l’Ocupació de la Garantia Juvenil.

A la visita a Canal Terrassa hi van participar 6 joves vinculats als programes Singulars I al Programa Joves per l’Ocupació. Aquesta sortida s’emmarca dins de les visites a l’entorn productiu que contemplen aquests programes i que tenen per finalitat facilitar al jove el contacte amb el teixit empresarial, i en aquest cas en concret, amb el sector de la comunicació.

En aquest cas, els joves han pogut conèixer de primera mà com es funciona a una ràdio local, quins perfils  professionals hi treballen i quines competències transversals es demanen per formar part d’aquest equips de treball tan pluridisciplinars. També han pogut conèixer de primera mà quins són els canals i vies que permeten l’accés a aquestes feines.

A la visita a Ràdio Sabadell hi ha participat 3 joves del Programa Singulars del sector comunicació audiovisual. L’objectiu de la visita va ser conèixer els perfils professionals que hi treballen, les projeccions de futur professional des dels diferents llocs de feina, les diferents àrees de treball i la seva gestió, així com també els criteris de selecció de personal i vàlues tant personals com professionals més valorades.

Arxivat a: General
Visita a les instal·lacions de Canal Terrassa
Visita a les instal·lacions de Ràdio Sabadell

Arxius adjunts