Portada > Actualitat > Notícies > La 5a edició del Converses del Mercat de Treball posa en contacte empreses i persones que busquen feina

La 5a edició del Converses del Mercat de Treball posa en contacte empreses i persones que busquen feina

30/11/2017

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, han participat aquest matí en l’acte de benvinguda a les persones participants a la segona jornada de la 5a edició de les Converses del Mercat de Treball, que se celebren a Terrassa els dies 29 i 30 de novembre, organitzades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Les jornades han estat un èxit de participació, amb 32 empreses registrades i 215 persones inscrites.

La jornada és un espai de trobada entre persones en recerca de feina i empreses de la comarca perquè tinguin un contacte directe i d’intercanvi sobre el mercat de treball. L’acte, al que també ha assistit el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Amadeu Aguado, ha tingut lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

L’objectiu principal ha estat que aquestes persones en recerca de feina es posin en contacte i en puguin sorgir nous contractes, es detectin necessitats per part de les empreses i es puguin establir sinergies entre empreses i persones en recerca de feina.  La Jornada es realitzarà al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa (Rambla d’Ègara,270).

Aquesta jornada s’emmarca en la mesura de foment de l’ocupació del pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Terrassa i el suport del Servei de Mercat de Treball de la  Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General
Més de 30 empreses han participat avui en la jornada del Converses del Mercat de Treball
El Converses s'ha fet al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa
Inauguració de la jornada d'avui
L'alcalde de Terrassa i el president del Consell han obert avui la jornada

Arxius adjunts