Portada > Actualitat > Notícies > 11 joves comencen a treballar al Consell Comarcal dins el Programa de Garantia Juvenil

11 joves comencen a treballar al Consell Comarcal dins el Programa de Garantia Juvenil

29/11/2017

És el segon any en que l’organisme col•labora amb el programa, l’objectiu del qual és donar oportunitats laborals a joves entre 16 i 29 anys. En total s’han incorporat onze joves que treballaran en els diferents departaments.

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, ha donat la benvinguda als joves juntament amb els responsables de cada departament. Els ha transmès el seu agraïment i la disponibilitat de tot el personal per a resoldre qualsevol dubte que tinguin.

L’objectiu del programa de Garantia Juvenil és facilitar la incorporació de la gent jove al mercat de treball, permetent-los adquirir experiència en les disciplines que han estudiat. La contractació dels joves tindrà una durada de 6 mesos amb contractació en pràctiques. Els departaments que rebran suport de les noves incorporacions han estat Benestar Social, Territori i Cooperació Local, Desenvolupament Econòmic Local i l’àrea de Serveis Generals.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya, el febrer d’aquest any 55.803 joves estaven inscrits al Programa de Garantia Juvenil, i un total de 20.000 inscrits dins el programa europeu estan treballant.

Arxivat a: General
Avui han començat a treballar els i les joves en pràctiques al Consell Comarcal

Arxius adjunts