Portada > Actualitat > Notícies > Els finalistes del Concurs d'Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat

Els finalistes del Concurs d'Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat

22/11/2017

Cada finalista va exposar ahir a la tarda les seves idees i les característiques de la seva proposta davant el jurat del concurs i d'una cinquantena d'assistents a la jornada de presentació. En els propers dies es coneixaran els guanyadors i guanyadores d'aquesta edició.

L´acte de presentació dels 10 projectes finalistes de la darrera edició del concurs d´idees innovadores es va portar a terme ahir a la tarda davant d´una cinquantena d´assistents a la sala d´actes del Centre d´empreses Can Gavarra de l´Ajuntament de Polinyà. L´acte va comptar amb la presència de l´alcalde de Polinyà, Javi Silva,  i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental,Ignasi Giménez, així com també del conseller comarcal de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Joan Carles Paredes. En les seves intervencions  van animar als finalistes a continuar treballant amb esperit emprenedor,  donant suporta a la creativitat i els reptes socials en l´àmbit de l´economia social.

Properament es faran públics els projectes guanyadors d´aquesta 4a edició del concurs d´idees innovadores i us informarem de l´acte d´entrega de premis.

El projectes finalistes són els següents:

  • Confecció de roba de senyora sostenible i ecològica.
  • Ripolab Hacklab.
  • Bicinity Eco-lògic.
  • Arte Paliativo.
  • Càtering social: "menjar bo i just“.
  • Filigrana Produccions.
  • iCanWalk.
  • Chapter#2.
  • Som Solidaris-Ens ajudem?
  • Resident.

El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. Els quatre projectes guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d’una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l’elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte.

A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals i participaran en una trobada anual d´emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes guanyadors també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projecte.

Arxivat a: General
Fografia de família dels finalistes del concurs d'idees innovadores
Obertura de la jornada de presentació dels proejctes finalistes del concurs d'idees innovadores
Cloenda de la jornada de presentació dels proejctes finalistes del concurs d'idees innovadores

Arxius adjunts