Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal obre un expedient a l’empresa CLECE SL per determinar si s’ha aplicat correctament el Protocol del Servei d’Atenció Domiciliaria en el cas de Badia

El Consell Comarcal obre un expedient a l’empresa CLECE SL per determinar si s’ha aplicat correctament el Protocol del Servei d’Atenció Domiciliaria en el cas de Badia

14/11/2017

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha obert avui un expedient a l’empresa CLECE SL per tal de determinar si aquesta ha actuat seguint el Protocol del Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) a Badia del Vallès, on dues persones grans han estat trobades mortes al seu domicili. Aquestes persones rebien el Servei d’ajut a la llar del SAD comarcal, gestionat pel Consell Comarcal a través de l’empresa concessionaria CLECE.

Els serveis tècnics del Consell Comarcal han constatat que la família afectada havia de rebre una visita del SAD el passat 6 de novembre. Es coneix fins al moment que la treballadora que va acudir al domicili no va rebre resposta i no se li va obrir la porta. En aquest punt, l’empresa hauria d’haver aplicat el “Protocol de porta no oberta” que determina que cal avisar als Serveis Socials de l’Ajuntament del municipi. En aquests moments es treballa per saber quina va ser l’actuació de l’empresa davant aquesta situació.

Arxivat a: General