Portada > Actualitat > Notícies > idCAT Mòbil, la forma segura, fàcil i àgil d'identificar-vos en els tràmits i gestions amb el Consell Comarcal per internet

idCAT Mòbil, la forma segura, fàcil i àgil d'identificar-vos en els tràmits i gestions amb el Consell Comarcal per internet

13/11/2017

L'idCAT Mòbil és el nou sistema d'identificació i signatura electròniques a través de dispositius mòbils, pertanyent al servei d'Identitat digital de Catalunya (idCAT) que el Consorci AOC en col·laboració de la Generalitat de Catalunya ofereix a la ciutadania. Es pot utilitzar per a fer tràmits amb les administracions i ens que integren el sector públic de Catalunya. Això inclou el Consell Comarcal del Vallès Occidental, que l’accepta com a mecanisme d’identificació per als tràmits en línia disponibles a la seva seu electrònica.

Per fer-ne ús cal estar prèviament registrat. Un cop registrat, en cada gestió o tràmit que us demani la identificació i us mostri l'opció idCAT Mòbil, caldrà que la trieu i espereu a rebre un codi en el vostre telèfon mòbil (el que vàreu indicar durant el registre). Aquest codi l'haureu d'introduir per tal que es pugui verificar la vostra identitat.

Podeu aconseguir el vostre idCAT Mòbil visitant el web www.idcatmobil.cat Per realitzar l'alta necessitareu (en cas de no tenir certificat digital): Telèfon mòbil, DNI i Targeta Sanitària Individual del CatSalut. Podreu trobar tota la informació al document adjunt.

 

Arxivat a: General
.

Arxius adjunts