Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per la Cinquena edició de la jornada “Converses del Mercat de treball” pels dies 29 i 30 de novembre a Terrassa

Inscripcions obertes per la Cinquena edició de la jornada “Converses del Mercat de treball” pels dies 29 i 30 de novembre a Terrassa

10/11/2017

El propers dies 29 i 30 de novembre es celebrarà a Terrassa la Jornada “Converses del Mercat de treball” que té per objectiu posar en contacte persones en recerca de feina i empreses . És la cinquena edició de la jornada i enguany, per tal de donar resposta a les necessitats detectades per persones i empreses participants en les anteriors edicions, es desenvoluparà en dos matins.

La sessió del dia  29 anirà adreçada  a persones en recerca de feina, que treballaran de la mà de l’experta Rosaura Alastruey, que sota el títol  “La feina es mou per contactes... ¿ho saps? Vine a treballar el teu networking (BEN FET)”, aprendre a preparar el nostre contacte amb les empreses.  Al final del matí les persones assistents sortiran amb un llistat de contactes i amb el nom de les empreses que participaran l’endemà dia 30 de novembre a partir de les 11 del matí.

La sessió del dia 30 de novembre comptarà amb la participació d’empreses del teixit empresarial de la comarca, empreses intermediàries en processos d'inserció laboral i amb les persones en recerca de feina que ja van assistir el dia abans.  Així mateix s'introduiran elements per a l'orientació i el networking sobre ocupacions.  Les empreses que ho desitgin, podran assistir també a un taller sobre el procés de selecció.

Aquesta cinquena edició de les “Converses del Mercat de treball” s’ha dissenyat a partir de l’experiència i els contactes establerts en les quatre edicions anteriors i  és fruit de les accions de prospecció per planificar una actuació destinada a la posada en contacte directe entre empreses i persones en recerca d'ocupació de la comarca.

La  Jornada dels propers dies 29 i 30 de novembre es realitzarà al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa (Rambla d’Ègara,270) . Podeu consultar el programa i fer la vostra inscripció en aquest enllaç.

Aquesta jornada s’emmarca en la mesura de foment de l’ocupació del pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i el suport del Servei de Mercat de Treball de la  Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General
Cartell de la 5a edició de les Converses del Mercat de Treball

Arxius adjunts