Buscador per paraules clau
09 novembre 2017

El Servei de Primera Acollida comarcal es presenta a Vacarisses amb una xerrada el proper 21 de novembre

El proper dimarts 21 de novembre, el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal organitza una xerrada sobre la llei d’estrangeria i el servei de primera acollida. Es donaran a conèixer els principals àmbits de la llei i també s’explicaran els serveis que s’ofereixen en matèria de primera acollida des del Consell Comarcal, com l’assessorament o els cursos de formació per a les persones nouvingudes. En la xerrada també hi participarà l’Associació Noves Vies, experts en temes d’estrangeria.

La sessió tindrà lloc el dimarts 21 de novembre a les 17:00 hores a la Sala Gran de Sotacoberta d’El Castell (C/ Major núm.3, Vacarisses). Es poden fer les inscripcions per telèfon al 93 727 35 34 (ext. 469) o bé per correu electrònic a l’adreça ccvoc.ciutadania@ccvoc.cat.

El Servei de primera acollida comarcal pretén dotar d’autonomia a les persones nouvingudes per tal de que es puguin integrar i conèixer la societat d’acollida que és Catalunya. Aquest servei és un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones que ho sol·licitin. Inclou l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims per facilitar el viure i treballar a Catalunya.

El servei va adreçat a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei de Primera Acollida, on se’ls orienta sobre el programa més adequat a les seves necessitats i on poden consultar sobre altres dubtes i consultes. S’ha de demanar cita prèvia al telèfon o al correu citats anteriorment.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail