Buscador per paraules clau
19 setembre 2017

Convocada la 4a edició del Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials

Ja està oberta la convocatòria de la quarta edició del Concurs d´idees innovadores per a reptes socials i es poden presentar sol•licituds per participar-hi fins el proper 20 d’octubre. El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. S’hi poden presentar associacions, entitats i/o fundacions, ciutadans/es, cooperatives i empreses, universitats i centres de recerca, i escoles de formació professional, entre d’altres.

Els quatre projectes guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d’una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l’elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte. A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals i participaran en una trobada anuald´emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes finalistes també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projectes.

Les propostes presentades cal que estiguin vinculades al sector de l’economia social i solidària i proposin un model de gestió empresarial que fomenti la democràcia interna i la responsabilitat social amb el territori. També cal que incorporin elements innovadors ja sigui en la pròpia idea com en el producte, servei o procés i potenciïn i fomentin la cultura emprenedora, la participació i la creativitat. Cal que sigui possible concretar les propostes en projectes amb impacte econòmic directe o indirecte.

Es prioritzaran les idees que abordin algun dels aspectes següents:

Per a la selecció de les propostes guanyadores es constituirà un JURAT específic format per a persones externes al procés de preselecció i integrat per diversos professionals vinculats a l’economia social, la innovació, l’emprenedoria, el treball comunitari, i/o experts tècnics vinculats a l’objecte de la convocatòria.

Com puc participar?

Per fer formalitzar la sol•licitud cal descarregar i omplir els 2 documents següents:
Declaració responsable de no incórrer en cap causa de prohibició o d’incompatibilitat, així com d’estar al corrent de les seves obligacions tributàries i de la seguretat social, en els termes previstos a l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
Formulari de presentació d’idees on es recull la informació per a la identificació i contacte amb els/les persones promotores així com els elements clau per a la valoració per part del jurat segons els criteris establerts en les bases de la convocatòria.

On es poden entregar els documents?
Els documents es podran entregar per correu electrònic, a ccvoc.innovacio@ccvoc.cat o en format paper al registre del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu contactar per correu electrònic ccvoc.innovacio@ccvoc.cat  o trucar al telèfon 93 727 35 34 (extensió 461).

DESCÀRREGUES.
Bases específiques (Pdf)
Model de declaració (Word)
Formulari de presentació d´idees (Word)

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail