Portada > Actualitat > Notícies > INICI CURS ESCOLAR: Un total de 1.550 alumnes utilitzaran el transport escolar al Vallès Occidental en el nou curs

INICI CURS ESCOLAR: Un total de 1.550 alumnes utilitzaran el transport escolar al Vallès Occidental en el nou curs

08/09/2017

A banda de la gestió de les beques de menjador, el Consell Comarcal també gestiona el transport escolar. Aquest curs comença dimarts amb 1.550 alumnes de tots els municipis de la comarca transportats, de 27 centres educatius ubicats a 12 municipis

Els municipis on s'efectua el servei  són: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls). En total es compta amb 93 rutes de les quals 26 són adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Arxivat a: General
Carnet del transport escolar per aquest curs 2017-2018