Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Comarcal es suma al dol per l'atemptat de Barcelona

El Consell Comarcal es suma al dol per l'atemptat de Barcelona

17/08/2017

Demà a les 12 del migdia, els treballadors i treballadores del Consell Comarcal que es troben treballant aquests dies faran cinc minuts de silenci, tal com han proposat les entitats municipalistes ACM i FMC. La institució es suma també al dol baixant les banderes institucionals a mig pal. Des del Consell es condemna fermament qualsevol expressió de violència i terrorisme i es vol donar suport als familiars i amics de les víctimes, així com destacar la tasca dels serveis d'emergència que estan treballant en el dispositiu engegat a Barcelona.

12 persones han mort i 80 han patit ferides de diversa consideració en l’atemptat que ha tingut lloc aquesta tarda a l’entorn de la Plaça de Catalunya i les Rambles de Barcelona, quan una furgoneta ha envaït la zona de vianants. Quinze es troben en estat greu. Les dades són provisionals. D’altra banda, el dispositiu de seguretat ha permès detenir dues persones.

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) proposen als ajuntaments catalans cinc minuts de silenci aquest divendres 18 d'agost, a les 12 hores, davant la porta dels consistoris. També proposen que les banderes dels balcons dels ajuntaments onegin a mitja asta tres dies en senyal de condol.

IMPORTANT Telèfon per a familiars de possibles afectats per atemptat: 900400012. 

Arxivat a: General
Dol per l'atemptat de Barcelona